Connectiviteit

Verbind jezelf met de machine

IsoMatch FarmCentre is de Cloud oplossing van Kverneland voor alle werktuigen van Kverneland Group in combinatie met een IsoMatch Tellus PRO. IsoMatch FarmCentre maakt een online verbinding met het werktuig en biedt daarmee vele voordelen. Denk hierbij aan het eenvoudig uitwisselen van machine- en velddata, het wireless overzetten en genereren van taakkaarten en een overzicht van waar machines in het veld aan het werk zijn (fleet management). 

Bij maken of verwerken van taakkaarten, wordt de kaart draadloos ingelezen in de terminal en verwerkt door het werktuig. Nadat de taak is uitgevoerd, worden de gegevens automatisch weer terug gezonden naar de IsoMatch FarmCentre, zonder enig gebruik van USB-sticks. Mocht er onverhoopt een storing komen in de iXtrack, wordt ook hiervan automatisch een melding verzonden naar FarmCentre, zodat op afstand actie kan worden ondernomen. 

Via IsoMatch TopRemote kan de dealer meekijken in het veld bij de machine. Bij storingen kan er dus op afstand gekeken worden of deze kan worden opgelost.