Intelligent en connectiviteit

De iXtrack T series is standaard volledig ISOBUS-compatibel, wat betekent dat de iXtrack T series eenvoudig kan worden aangesloten op de IsoMatch Tellus GO of PRO of een andere gecertificeerde ISOBUS terminal. De nieuw ontwikkelde iXspray hardware en software met intuïtieve touch interface garandeert een gebruiksvriendelijke bediening van de veldspuit

Sectiecontrole is één van de intelligente uitwerkingen op de T series. Afhankelijk van het uitrustingsniveau heeft iXtrack T series de mogelijkheid tot automatische sectieaansturing met een verschillend aantal secties.

Kverneland kiest voor een kleinere diameter ringleiding, omdat:

  • De vloeistof in de ring leiding moet continu in beweging zijn, anders kan er bezinking ontstaan in de spuitvloeistof. Door een ringleiding met een kleinere diameter te gebruiken, ontstaat er meer flow in de leiding. Dus de stroomsnelheid is hoger. Dit resulteert in minder bezinksel.
  • Een leiding met een kleinere diameter zorgt ook voor minder vloeistof in de spuitboom. En dit resulteert in minder gewicht in de spuitboom.

Ringleiding van 4 kanten

De ringleiding van Kverneland heeft nog iets speciaals. Het grootste deel van de concurrenten vullen hun ringleiding van 1 of 2 kanten. Echter wij van Kverneland vullen de ringleiding van 4 kanten. Dit is zeer uniek en heeft een positief effect op de gevulde leiding. Uiteindelijk resulteert dit in het uitblijven van drukverschil tijdens het werken met de spuit.